Välkommen

Vi arbetar med produktion av webb i alla dess former!

På denna sida hittar du våra senaste produktioner och aktivitet, samt kontaktuppgifter.

Så här gör vi verklighet av er idé !

Idé
Ni har en idé som ni vill förverkliga på webben, men ni vet inte hur eller så söker ni en partner för att hjälpa er med detta.

Kompetens
Vi har kompetens och erfarenhet inom alla områden för att verkliga er idé. Du kan räkna med feedback, förslag, referenser, prisförslag och tidsestimering.

Tillsammans
Tillsammans gör vi er idé till verklighet och tar hänsyn till både budget och tid för att hitta en optimal lösning som passar er bäst!

Vår verksamhet tar socialt och miljömässigt ansvar !

Miljömässigt ansvar
Eftersom vi utför arbete så nära hemmet som möjligt och bara reser med miljövänliga alternativ gör vi inte några belastningar på miljön för transporter. Våra servrar och all vår utrustning drivs av el producerad genom miljövänliga metoder.

Socialt ansvar
Eftersom vi utför arbetet så nära hemmet som möjligt så innebär det att personalen är nära och någorlunda tillgänglig för anhöriga och familj. Detta gör förhoppningsvis att vår personal bidrar positivt till sin sociala närmiljö. Vi tillåter flexibla arbetstider men med krav på att rätt antal timmar arbete utförs inom tidskraven.

Våra tjänster består av

WebbhostingE-postsystemHosting-panelerUtvecklingUnderhållÖvervakningDesign

Webbhosting
Vi erbjuder shared-hosting och virtuella servrar (VPS) till bra priser, men vi kan även hjälpa er hitta rätt leverantör av hosting samt installation och inställning av denna. Har du problem med DNS eller domänhantering hjälper vi dig gärna med det också. Vi har erfarenhet av Linux-servrar som Debian, Ubuntu, CentOs eller liknande.

E-postsystem
Vi har mycket erfarenhet och kunskap av att sätta upp e-postsystem för att möta ert behov av utgående och/eller ingående e-post. Vi kan sätta upp IMAP med eller utan TLS/SSL samt SMTP med eller utan TLS/SSL, DKIM, DomainKeys, spamfiltrering, kontohantering, webbmail och relaterat. Vi har även kompetens att felsöka era existerande e-postsystem. Vi arbetar med Postfix, Exim, Courier och Dovecot.

Hosting-paneler
Vi har erfarenhet att bygga hosting-paneler för hantering av dynamiskt antal domäner integrerat med databasservrar (MySQL, PostGreSQL), e-postservrar (Exim4, Courier), FTP-servrar, versionshanteringssystem och annat. Vi kan även felsöka era existerande hosting-paneler (i Perl eller PHP) och lösa problem.

Utveckling
Vi har bred och djup kompetens av utveckling i PHP-miljöer. Detta inkluderar funktionell-php, objektorienterad-php, MVC-miljöer, Drupal, Joomla, Wordpress, phpNuke, Zend Framework, CodeIgniter, Yii-framework, Aomebo Framework. Vi kan använda oss av enhetstester och integrationstester med PHPUnit, samt debugverktyg som Xdebug, och stresstester. För versionshantering använder vi oftast GIT eller Subversion men andra går också bra. Som frontend använder vi HTML5 eller XHTML 1.0 Strict, med CSS2 och CSS3, Javascript native och / eller jQuery, semantisk och SEO-vänlig kod.

Underhåll
Har du en existerande webbplats och behöver underhåll så kan vi erbjuda detta till ett förmånligt pris. För ett fast pris åtgärdar vi problem och skapar ny funktionalitet. Eftersom vi arbetar snabbt och långsiktigt kan du räkna med att ditt system blir mer stabilt.

Övervakning
Vi erbjuder jourtjänst i form av övervakning av din webbplats. Vi kan övervaka logg-filer, webbsidor, olika typer av serverprocesser och vid första tecken på fel rapportera om detta. För en fast avgift övervakar vi din webbplats och åtgärdar eventuella fel (upp till ett fast antal timmar per månad) inom 24 timmar. Vi större fel frågor vi hur du vill göra.

Design
Vi erbjuder design och layout-förslag för er webbplats.

Du kan kontaka oss nedanför,
eller så kan du läsa mer om oss här.